APIE MUS

ČIOP ČIOP – pirmasis didžiausias kulinarijos studijų tinklas Baltijos šalyse, siūlantis kulinarines pramogas ir netikėtus vakarėlių sprendimus. ČIOP ČIOP siūlo virtuvės vakarėlius, išskirtines vakarienes su atvira šefo gamybos pamoka, verslo pietus, net 6 skirtingas erdves konferencijoms, netradicinius švenčių ir maisto tiekimo sprendimus, kūrybiškas vestuves bei įvairių kulinarinių projektų įgyvendinimą.

ČIOP ČIOP dirba su daugiau nei 15 skirtingų šefų, siūlo įvairias degustacijas su ekspertais, patiekaluose atsispindi gastronominės tendencijos bei visų pamėgtos klasikinės virtuvės. ČIOP ČIOP rūpinasi bei nuolat prisideda prie socialinių projektų.

ČIOP ČIOP studijos įsikūrusios Vilniuje (2 studijos), Kaune ir Klaipėdoje.

Pasaulio virtuvių ir šefų katilas

Kulinarinių kursų bei atvirų gamybos sesijų metu susirinkę svečiai mokosi įvairių pasaulio virtuvių gamybos principų, o kursus veda skirtingi šefai iš Lietuvos, Prancūzijos, Slovėnijos, Italijos, Indijos, Meksikos, Singapūro.

ČIOP ČIOP studijoje galima paragauti ir išmokti ruošti:

  • Modernios Lietuviškos
  • Meksikos
  • Peru
  • Vietnamo
  • Singapūro
  • Karibų
  • Tailando
  • Izraelio
  • Indijos
  • Maroko
  • Italijos
  • Ispanijos
  • Graikijos
  • Prancūzijos
  • Didžiosios Britanijos
  • Amerikietiškos
  • Taip pat atskirų desertų, žuvies, mėsos, daržovių, kepinių ir kitų gamybos bei paruošimo principų.

Studijos

ČIOP ČIOP Žvejų g. 2 studija su atvira virtuve įrengta pačiame Vilniaus centre su vaizdu į Neries krantinę, pilį bei lietuviškąjį „Sankt Peterburgą“.

ČIOP ČIOP Žalgirio g. 135 studija – išskirtinė urbanistinė erdvė su interaktyviu baru, profesionalia virtuve, žaliąja valgymo zona bei VIP sale. Event studija talpina iki 200 žmonių ir suteikia galimybę įgyvendinti visas renginių idėjas.

ČIOP ČIOP šefai ir gėrimų ekspertai

  • Anna Baranova (Lietuva)
  • Marc D’Erceville (Prancūzija)
  • Jonas Jonušas (Lietuva)
  • George Enrikuez (Meksika)
  • Ignutis Klimavičius (Lietuva)
  • Jure Glumac (Slovėnija)
  • Dalius Aleksiejevas (Lietuva)
  • Mantas Dobradziejus (Lietuva)
  • Rufus Chua (Singapūras)
  • Martynas Maciulevičius (Lietuva)
  • Ernestas Žitkauskas (Lietuva)
  • Gaspar Fernandes (Indija)
  • Edgaras Rutkauskas (Lietuva)
  • Rokas Vasiliauskas (Lietuva)
  • Aiša Nargėlaitė (Lietuva)
  • Rodrigo Canela (Meksika)

Taip pat dirbame su profesionaliais barmenais, vyno someljė bei alaus someljė:

  • Ignas Zinkevičius (Alchemikas), barmenas
  • Martynas Paukštys (Tridens), barmenas
  • Karolis Jakelevičius (Alchemikas), barmenas
  • Jonas Lingys (Švyturys), alaus someljė
  • Urtė Mikelevičiūtė (Čiop Čiop), vyno someljė

Verslui

  • Netradicinė erdvė įmonės vakarėliui
  • Susitikimai su verslo partneriais
  • Komandos formavimo renginiai
  • Vidiniai įmonių renginiai
  • Privatūs verslo pusryčiai ir pietūs
  • Maisto tiekimas
  • Netradicinių švenčių organizavimas jūsų ar mūsų erdvėje

 Maisto įmonėms

  • Produkcijos išstatymai neįprastoje erdvėje
  • Produkcijos pristatymai kulinarijos kursų metu
  • Degustacijos su jūsų produkcija
  • Viešinimo renginiai
  • Naujos produkcijos įvedimai
  • Profesionalių šefų specialūs meniu naudojant jūsų produkciją atskleidžiant geriausias produktų savybes
  • Meniu sudarymas
  • Restoranų konsultacijos
  • Renginių organizavimas

Privatiems

  • Gimtadienio šventės
  • Vestuvių organizavimas
  • Išvažiuojamieji renginiai gamtoje ar Jūsų kieme
  • Vaikų gimtadineiai
  • Draugų vakarėliai virtuvėje
  • Kulinarijos kursai
  • Specifinių renginių organizavimas
  • Maisto tiekimas Jūsų šventėms

Pasirinktos kulinarinės programos, virtuvės vakarėlio ar specialiai verslui pritaikyto renginio metu dalyviai kartu su profesionaliu šefu ruošia sau kelių patiekalų vakarienę, susipažįsta su pasirinktos pasaulio virtuvės ar kulinarinės krypties subtilybėmis, gaminimo principais, išmoksta, kaip patiekaluose naujai panaudoti vietinius šviežius produktus.

0