KVIEČIAME: BBQ – mėsos kepimas ir žuvies rūkymas

0.00

Išvalyti
SKU: N/A. Category: . Tags: , , , , , .

Product Description

Kviečiame atrasti žuvies rūkymo ir mėsos ant griliaus kepimo ypatumus su mūsų grill meistru Jonu Jonušu.

Trijų valandų sesijoje susipažinsite su pagrindiniais gamybos principais.

Kulinarijos kurse kartu su šefu gaminsime trijų patiekalų vakarienę.

Prie vieno iš patiekalų pasiūlysime priderinto vyno/alaus/stipriojo gėrimo taurę.

Įkvėpimo Jonas semiasi keliaudamas po pasaulį ir pažindamas skirtingas kultūras (Mongoliją, Peru, Kubą, Tobago, Curacao, Vietnamą, Kretą), gilinasi į jų specifinius patiekalus, jų derinius ir gamybos būdus. Veda įvairius kursus ir privačias gamybos sesijas, dalyvauja įvairiuose muzikos ir meno festivaliuose su kilnojamu restoranėliu, praktikuojasi su vietiniais maisto kultūros specialistais kelionių metu. Savo virtuvę apibūdina kaip „world cuisine“ – tai bandymas perkelti autentiškus patiekalus į lietuvišką aplinką.

Virtuvės: Peru, Viduržemio jūros regiono, Europietiška, Vietnamo, Tailando, Amerikietiška.

Meniu:

– Rūkyta lašiša su sultenėmis ir špinatais, medaus garstyčių padaže (įvadas į žuvies rūkymą)
– Ėrienos šonkauliai medaus, česnako ir čiobrelių marinate
– Lombatello su keptomis šviežiomis bulvytėmis, su sviestu ir chimichurri padažu

Registracija į kursus:
kursai@ciopciop.lt
+37062089972

—–
Užsiregistravus dalyvavimas būtinas.
Nepranešus iš anksto ar neatvykus, kuponas laikomas negaliojančiu.

Additional Information

Data

2017-07-24 18:00

Šefas

Jonas Jonušas

Adresas

Vilnius, Žvejų g. 2

Trukmė

3 val.