Kulinarinis kursas | Prancūzijos virtuvė

Išvalyti
SKU: N/A. , , .

Product Description

“Prepare to be ready!” – taip sako šefas Mindaugas ir kviečia ruošti skaniausius prancūziškus patiekalus!
 
Šefo arkliukas – Prancūzijos virtuvė, klasikiniai deriniai su įdomiais posūkiais. Virtuvėje Mindaugas sukasi jau 11 metų, patirties sėmės ir Lietuvoje, ir Prancūzijoje. Klaipėdoje turėjo rimtą ir svarbų mokytoją, Klaipėdos kulinarijos guru – Vytautą Samavičių, o Prancūzijoje kelis metus dirbo restorane “Solilesse”, kur meniu keičiamas kiekvieną dieną – „Teko ruošti ir modernius lietuviškus šaltibarščius, kuriuos kolegos praminė „Mindo beetroot soup“. Virtuvėje ruošėmė viską nuo nulio – dar šiltą, ką tik sugautą triušį, karvelius su plunksnomis.. išmokti reikėjo daugiau nei tik gaminti jau apdorotus, sutvarkytus produktus“.
Po visapusės patirties Prancūzijoje Mindaugas gįžo į Lietuvą ir plečia savo gastronomijos žinias Prancūzijos ambasados virtuvėje ir Čiop Čiop privačiose gamybos sesijose.
 
Ragaukim Prancūziją kartu!
 
Meniu:
 
Starteris: Kalmarai su česnakinių laiškų „Aioli“padažu ir keptomis traškiomis daržovėmis
 
Pagrindinis patieklas: Antiena su jaunomis bulvytėmis, šparagais, bazilikų kremu, veršienos uodegų – raudonųjų paprikų padažu
 
Desertas: Šokoladinis sufle su aviečių šerbetu
 
 
*Prie vieno iš patiekalų pasiūlysime priderinto gėrimo taurę.
*Kava/arbata.
 
————
*Kursas vyks lietuvių kalba
*Adresas: Čiop Čiop, Žvejų g. 2
 
Registracija į kursus:
kursai@ciopciop.lt | +37061647700
 
—–
Užsiregistravus dalyvavimas būtinas.
Nepranešus 2 dienos iki renginio ar neatvykus kuponas laikomas panaudotu.

Additional Information

Data

2019-09-09 18:00

Šefas

Mindaugas Skutulas

Adresas

VIlnius, Žvejų g. 2

Trukmė

3 val.