SOLD OUT | Žuvies kulinarinis kursas

Išvalyti
SKU: N/A. , .

Product Description

Kaip tinkamai paruošti žuvį? Kokia ji skaniausia šio sezono laikotarpiu? Kaip išsirinkti tinkamiausią?
Į šiuos klausimus jums geriausias atsakys šefas Adomas.
Tikras žuvies specialistas padės tinkamai ir subtiliai paruošti patiekalus.
 
Adomas Jegnoras yra naujos kartos šefas. Karjeros laiptais jis pradėjo lipti kaip Lietuvoje gerai žinomo šefo Martyno Praškevičiaus mokinys. Iki atsiradimo „Nüman“ restorane, Adomas vadovavo „Drama Burger“ virtuvei ir yra šio tinklo bendraturtis. Vasaros sezonu, kol „Nüman“ atostogauja, A. Jegnoras vadovauja Nidos restorano „Fisheria“ virtuvei.
 
Adomo meniu:
 
Starteris:
Sezoninė žuvis, žolelių vinigretas, įvairios daržovės 
 
Pagrinidnis patiekalas: 
Sezoninė žuvis, keptos bulvės su svogūnais porais ir kanapėmis, lazdyno riešutų padažas, aromatizuotas aliejus 
 
Desertas: 
Šokoladinis ganašas, mėtinis kremas, karamelizuoti riešutai su rosmarinu
 
*Prie vieno iš patiekalų pasiūlysime priderinto vyno/alaus/stipriojo gėrimo taurę.
 
Registracija į kursus:
kursai@ciopciop.lt | +37061647700
 
—–
Užsiregistravus dalyvavimas būtinas.
Nepranešus 2 diena iki renginio ar neatvykus kuponas laikomas panaudotu.

Additional Information

Data

2019-11-10 13:00

Šefas

Adomas Jegnoras

Adresas

VIlnius, Žvejų g. 2

Trukmė

3 val.